illusion banner 5

Planningssoftware die uw planning en processen optimaliseert

 

Planning is een uitdaging in elk bedrijf. Maar goede software voor de planning kan u hiermee helpen. Want iedere firma heeft mensen en andere zaken om te plannen. En deze moeten zo efficiënt mogelijk ingezet worden. Zodat de zaken succesvol verlopen. En dat u geld verdient. Goed kunnen plannen is dus van groot belang.

Naast commerciële en administratieve software heeft Offimac ook kant-en-klare planningssoftware voor tal van sectoren in huis. Bovendien kan Offimac deze planningssoftware naadloos koppelen aan Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zodat u daarmee 1 efficiënte software krijgt. En een oplossing die u toelaat efficiënt te plannen met zo weinig mogelijk werk. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de planningssoftware van Offimac terug. Maar Offimac heeft nog meer voorbeelden. En zij kan zelfs planningssoftware helemaal op maat van uw wensen maken.

 

Meer weten? U kunt weldra ook meer informatie over onze planningssoftware vinden op www.planningitall.com

 

illusion picture 7
illusion picture 3

Goede planningssoftware doet bedrijven geld verdienen, daar zijn wij zeker van. Dus hiervoor ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen en grafische planborden.

Wij hebben zowel oplossingen voor projectplanning, serviceplanning, verhuurplanning en productieplanning. En ons sterk punt is dat deze alle met elkaar samenhangen! Daarnaast integreren wij deze natuurlijk ook met de rest van onze software. Zodat alles 1 sterk digitaal systeem vormt. En u zo weinig werk werk moet doen om alles en iedereen goed op elkaar af te stemmen.

Bovendien kunnen we onze planningssoftware helemaal op maat van uw specifieke wensen maken. Want wij kunnen maatwerk doen. En dus doen we wat extra maatwerk als dat belangrijk is voor de planning in uw bedrijf.

Onze software voor planning is daardoor ook een unieke oplossing. 

Van planning naar andere toepassingen en apps: 1 geheel

 

Planning begint meestal bij contracten, werven of opdrachten. En daarop gaat u dus mensen, machines en soms ook ploegen voorzien.

De cirkel is hiermee echter nog niet rond. Als u zaken ingepland heeft, hebt u bij ons ook de tijdsregistratie eigenlijk al klaargezet. En kunt u deze ook koppelen met track & trace bijvoorbeeld. Op zijn beurt kan deze informatie ook weer doorgaan naar apps. En als de geplande werken uitgevoerd zijn komt de informatie ook weer zichtbaar terug in uw software voor de planning zelf. Zodat uw planners weten wat al gebeurd is. En of er eventueel zaken opnieuw op de planning moeten komen. 

Kortom: onze planningssoftware is een naadloos geïntegreerde oplossing om snel, efficiënt en met zo weinig mogelijk administratie heel uw planning aan te sturen. En ook om automatisch de rest van uw bedrijf informeert. Zodat alles zo goed mogelijk gebeurt.

illusion picture 2